Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Les garcons et Guillaume, à table!

MIDDELBURG – Cinema Middelburg houdt woensdag 18 juni weer de Avond van de Franse Film, in samenwerking met Alliance Française. Dit keer met de film: Avond van de Franse Film: Les garçons et Guillaume, à table! (2013).
Guillaume Gallienne is zo gefascineerd door zijn moeder dat hij niets liever doet dan haar imiteren. Hij heeft een intense band met haar en wil niets liever dan in haar voetsporen treden. Daarmee onderscheidt hij zich van zijn drie stoere broers die hele dagen kattenkwaad uithalen. Ook zijn moeder behandelt Guillaume anders. Ze beschouwt hem meer als dochter dan als zoon. De manier waarop ze haar kinderen aan tafel roept: Les garçons et Guillaume, à table!, zegt genoeg. In de film speelt Guillaume Gallienne zichzelf en zijn moeder. Het is een zoektocht naar zijn identiteit die begint in Frankrijk en leidt naar het theater.
Voor iedereen toegankelijk, leden van de Alliance Française betalen slechts € 6,- .
http://youtu.be/obun13jLnYw

Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: L’ Homme qu’on aimait trop!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: La Religieuse!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Party Girl!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Le dernier coup de marteau!
Lees ook:Avond van de Franse Film: Attila Marcel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>