Ride BEFORE the Roses: Bijna 35 mille!

GOES – “Wat een geweldige fietsdag was het, zaterdag 14 juni! Ruim 2.700 deelnemers aan de Ride BEFORE the Roses reden toen samen € 34.836,- voor het KWF, hospice Het Clarahofje, Stichting Palazzoli en het ZRTI bij elkaar”, aldus een woordvoerder van de gemeente Goes.

“Dank aan alle fietsers, de organisatie, sponsors Delta, de provincie Zeeland, Rabobank Oosterschelde en de Agrimarkt en de vele, vele vrijwilligers. Zien we u 7 september ook bij de échte Ride? U kunt zich hier inschrijven.”

Lees ook:DELTA blijft hoofdsponsor Ride for the Roses
Lees ook:Inschrijving Ride for the Roses gaat van start
Lees ook:Ride for the Roses!
Lees ook:Bewoners zorgcentrum fietsen Ride for the Roses op duo-fietsen!
Lees ook:Subsidie voor Nationaal Park Oosterschelde!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>