ADRZ: Biowalking!

WILHELMINADORP – Ben je diabetespatiënt en wil je gezond bewegen met natuurbeleving combineren? Kom dan op 1 juli naar Biowalking bij het Goese Sas. IVN verzorgt vanaf 14.00 uur  samen met de diabetespoli van het ADRZ Biowalking voor groepen diabetespatiënten. Deze wandelingen in de natuur onder begeleiding van een IVN natuurgids en een diabetesverpleegkundige duren ongeveer anderhalf uur.

Voorafgaand aan de wandeling controleert de diabetesverpleegkundige de bloedsuikerspiegel van de deelnemers. Er wordt een half uur flink doorgewandeld om conditie op te bouwen. Daarna volgt een excursie van een uur, waarin de natuurgids de deelnemers van alles vertelt over natuur en landschap. Na afloop wordt weer de bloedsuikerspiegel gecontroleerd, zodat de deelnemers goed inzicht krijgen in hoe hun lichaam op de wandeling reageert.

Verzamelplaats: P-plaats Het Loze Vissertje, Het Sas 11-13, Wilhelminadorp.

De kosten zijn € 5,=, inclusief koffie/thee.
Aanmelden voor de biowalk bij de [email protected], o.v.v. naam, e-mail adres en telefoonnummer.

 

Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met de diabetesverpleging (email[email protected] of telefoonnummer 0118-42542

Lees ook:Biowalking diabetici!
Lees ook:Biowalking diabetici!
Lees ook:ADRZ met diabetespatiënten natuur in!
Lees ook:Natuurwandeling in Boekenweek
Lees ook:Werelddiabetesdag in ADRZ!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>