110x te hard!

KRUININGEN – De politie heeft afgelopen vrijdag bij Kruiningen op de A58 een snelheidscontrole gehouden. 110 weggebruikers gingen te hard. Bijna 99% van de gecontroleerden bestuurders hield zich aan de maximum snelheid van 130 km/u.

Hoogst gemeten snelheid

De radar stond opgesteld tussen 07:00 uur en 13:00 uur. Ruim 8500 voertuigen passeerden de controlepost. 110 bestuurders hielden zich niet aan de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 189 km/u.

Lees ook:Snelheid- en alcoholcontrole!
Lees ook:Hardrijders Sas van Gent!
Lees ook:Snelheidsovertredingen!
Lees ook:Snelheidscontrole in Sas van Gent!
Lees ook:Snelheidcontroles!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>