Verbetering kruispunt!

‘s-HEERENHOEK - Het kruispunt Sloeweg (N62) – Stoofweg bij ‘s-Heerenhoek  vormt een belangrijk knelpunt op de N62. Om de doorstroming van het verkeer ter plaatse op korte termijn te verbeteren, verandert de inrichting van dit kruispunt. De werkzaamheden vinden volgens planning plaats van 18 augustus tot en met 5 september.

Op het kruispunt met de Stoofweg worden de huidige opstelstroken voor rechts afslaand verkeer ook toegankelijk gemaakt voor het rechtdoor gaande verkeer. Hierdoor ontstaat er een gecombineerde opstelstrook voor rechtdoor- en rechts afslaand verkeer. Voor het rechtdoor gaande verkeer zijn dan twee opstelstroken beschikbaar.

In beide richtingen, na het kruispunt met de Stoofweg, ritsen auto’s en motoren zich tussen het (vracht)verkeer op de rechter rijbaan. In de nieuwe situatie mag het vrachtverkeer op het kruispunt niet inhalen, zij moeten op de rechterbaan blijven. 


Om het verkeer op de Sloeweg en Stoofweg zo min mogelijk te hinderen, vinden de werkzaamheden ‘s avonds en ‘s nachts tussen 19.00 uur en 07.00 uur plaats. Daarbij wordt de maximum snelheid op de Sloeweg tijdelijk teruggebracht naar 50 km/uur en worden verkeersregelaars ingezet.

Lees ook:Aansluiting Molendijk deels open, kruispunt Sloeweg-Stoofweg dicht
Lees ook:Wegafsluiting!
Lees ook:Afslag Sloeweg richting Lewedorp dicht!
Lees ook:Aanrijding!
Lees ook:Sloeweg dicht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>