Zeeland rijdt elektrisch!

 
MIDDELBURG – Een mooi streven, maar ghaat het lukken? Op 20 september rijdt heel Nederland en dus ook Zeeland elektrisch. Dat is het idee achter de eerste Instapdag elektrisch rijden die dan plaatsvindt, georganiseerd door Natuur & Milieu. Trotse eigenaren van een elektrische auto delen hun auto met buren, vrienden en (on) bekenden. Iedereen die geïnteresseerd is in elektrisch rijden kan die dag instappen en (mee)rijden.


Wat:                      Instapdag elektrisch rijden van Natuur & Milieu
Wanneer:            Zaterdag 20 september 2014, van 8:00 tot 17 uur
Wie:                      Eigenaren van elektrische auto’s stellen hun auto open voor buren en (on)bekenden;
Iedereen die wil kan instappen en (mee)rijden.
Waar:                   Overal in Nederland; aanmelden op instapdag.nl
Hoofdpartners: Nederland Elektrisch, Stedin en Nationale Postcode Loterij

Ga op visite bij een elektrische auto

‘De Instapdag is een soort Open Huizen Dag, maar dan met elektrische auto’s,’ zegt Maarten van Biezen, hoofd mobiliteit bij Natuur & Milieu. Trotse eigenaren zetten één dag hun auto in de showroom. Zo openen op 20 september honderden showrooms in Nederland hun deuren voor mensen die elektrisch rijden eens willen uitproberen. ‘Wie anders dan een eigenaar van een elektrische auto kan vertellen hoe leuk elektrisch rijden is,’ aldus Maarten van Biezen.

Natuur & Milieu wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met elektrisch rijden, want elektrisch rijden is stil, schoon en zuinig. Het aantal elektrische en hybride auto’s in Nederland is in korte tijd spectaculair gestegen: van 263 in 2010 naar ruim 37.000 in juni 2014. Iedereen die voor het eerst in een elektrische auto rijdt, is onder de indruk. Van de prestaties, van de stilte en van de voordelen voor het milieu.

 

 

 

 

Lees ook:Elektrisch oplaadpunt in Middelburg
Lees ook:Middelburg erg gastvrij voor elektrische auto’s!
Lees ook:Mannen rijden compacte middenklasser!
Lees ook:Oplaadpunten elektrische auto’s!
Lees ook:Duurzaam vervoer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>