Multiculturele dag ‘t Gasthuis!

MIDDELBURG – In SVRZ locatie ´t Gasthuis in MIddelburg is vrijdag 12 september een multiculturele dag. Die dag zijn er doorlopend Indische hapjes te koop en is er een tentoonstelling over Gambia. In de hal van ‘t Gasthuis zijn spullen te koop uit Georgië, Gambia en Indonesië.

Tijdens deze multiculturele dag is er een oude Nederlandse schoolklas te bekijken. In de middag is er een live optreden van Humphrey de Miranda.

De markt duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen of gezellig een kopje koffie te nuttigen in het restaurant.

Over SVRZ

‘t Gasthuis is een voorziening van SVRZ.  Dat  is een zorgorganisatie in Zeeland met drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen,  thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van zorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot huishoudelijke zorg.  Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:Kerstmarkt ‘t Gasthuis!
Lees ook:Kerstliederen zingen!
Lees ook:Schoolkoor in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Kerstfair SVRZ ‘t Gasthuis
Lees ook:Kinderen bakken cupcakes in SVRZ ‘t Gasthuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>