Weer 2 doden in Zeeuws verkeer!

OOSTERLAND – Er zijn weer 2 doden te betreuren in het Zeeuwse verkeer. Op de Rijksweg N59 nabij Oosterland is woensdagmiddag een dodelijk ongeluk geweest. Een vrachtwagen en personenauto kwamen met elkjaar in botsing. De afgelopen dagen zijn in het Zeeuwse verkeer 6 personen om het leven gekomen.

De slachtoffers in Oosterland zaten in de auto. In Zeeland zijn dit jaar al 24 doden gevallen. De N59 is afgesloten geweest  tussen Oosterland en Bruinisse. De politie was bezig met het sporenonderzoek. Het verkeer werd omgeleid.

Lees ook:Echtpaar dodelijk verongelukt!
Lees ook:Twee doden bij ongeluk Philipsdam
Lees ook:Gewonden crash N59! UPDATE
Lees ook:Identiteit doden Bruinisse bekend!
Lees ook:Onderhoudswerkzaamheden A58, N57 en N59!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>