Nieuwe wijkagenten!

THOLEN – Tholen krijgt nieuwe wijkagenten. Vanaf 29 september heeft de gemeente Tholen er twee nieuwe wijkagenten bij. Nico van den Wijngaard en Bram Hullekes maken de overstap naar Tholen. Er zijn dan drie wijkagenten actief in de gemeente.

Nico van den Wijngaard en Bram Hullekes zijn ervaren wijkagenten. Zij waren wijkagent in respectievelijk Willemstad/Klundert en Oudenbosch. Zij gaan zich de komende tijd oriënteren op hun nieuwe werkgebied en contact maken met de bewoners om zo te weten wat er leeft en speelt in hun wijk. De wijkagenten vinden het belangrijk om een uitgebreid netwerk te hebben. Op deze manier horen zij snel als er iets speelt, ook als ze niet in de wijk aanwezig zijn. De bewoners en externe partners zijn hun oren en ogen.

Indeling werkgebied

Bram Hullekes: Tholen

Nico van den Wijngaard: Sint-Philipsland, Sint Annaland, Sint Maartensdijk en Stavenisse

Suzanne Kastelijn: Anna Jacobapolder, Scherpenisse, Poortvliet en Oud Vossemeer

De wijkagent

De hedendaagse wijkagent heeft veel contacten met netwerkpartners van instanties, organisaties en specialisten die bepaalde problemen of incidenten kunnen oppakken. De wijkagent richt zich op de aanpak van diverse problemen zoals overlast, kleine criminaliteit, milieu, sociale problemen en verkeer. Informatie uit de buurt is hierbij essentieel. Naast aanwezig zijn op straat, houdt de wijkagent zich bezig met netwerken, overleg, vergaderingen en onderzoeken over onderwerpen die in de wijk spelen. Soms is de inzet van de wijkagent op een andere plek nodig in verband met noodhulp of probleemmatig buiten de wijk.

Contact met de wijkagent

Spreek de wijkagent als u hem of haar ziet aan, bel met 0900-8844 of kijk op politie.nl. Ziet u een verdachte situatie, bel dan 112, het kan belangrijk zijn en de pakkans van daders wordt hiermee vergroot.

Lees ook:Politie twittert erop los…
Lees ook:Wisseling wijkagenten
Lees ook:Geen wijkagenten Hulst!
Lees ook:Nieuwe wijkagent in Goes aan de slag
Lees ook:Wijkagenten gezocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>