Andere plek containers?

HULST - Aan de Zoutestraat in Hulst staan nabij de kruising met de Trufinoweg een container voor het gescheiden inzamelen van kleding, glas en plastic. Voornemen is om deze te verplaatsen uit het oogpunt van verkeersveiligheid.

Als nieuwe locatie voor de containers was de Poorterslaan naar voren geschoven. Doch alvorens de containers daadwerkelijk te verplaatsen worden alsnog alternatieve locaties tegen het licht gehouden. In afwachting daarvan blijven de containers voorlopig nog even aan de Zoutestraat staan.

Lees ook:Lawaaierige containers weg!
Lees ook:Extra kledingcontainers
Lees ook:Postzakken te water!
Lees ook:Rotonde Hulst!
Lees ook:Hulst: Illegale afvalcontainers weg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>