Vlissingen artikel 12-status!

VLISSINGEN – Het gaat niet goed met Vlissingen. De stad is bijna platzak en gaat daarom de artikel 12-status aanvragen. Dat is afgelopen dinsdag tijdens een vergadering in het stadhuis duidelijk geworden.

Vlissingen komt onder curatele bij het Rijk en verliest de eigen financiele zelfstandigheid. De overheid komt dan wel met geld over de brug, zodat Vlissingen uit de financiele problemen kan komen.

 

 

Lees ook:Opknappen brug
Lees ook:Vlissingen als saaie meeuwen postzegel al uitverkocht
Lees ook:Help zieke ouderen…aan spullen voor Paasstukjes!
Lees ook:Skihal Snowbase Terneuzen dicht: personeel ontslagen!
Lees ook:Werkzaamheden brug Sas van Gent!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vlissingen artikel 12-status!

  1. marjoleintje

    ik hou zooooo van vliss alleen woon ik er beroerd en kan er maar geen huis krijgen in de buurt waar ik al 16 jaar lang wil wonen iedere keer word er weer afgebroken door de woningbouw en gaan de urgentiegevallen weer voor dus..dan maar weg uit vliss al wil ik dat niet hoop nog steeds een huisje in de bloembuurt te krijgen en als dat lukt binnen nu en 4 mnd dan blijf ik ondanks de moeilijke tijden die ons te wachten staan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>