Dodelijk ongeluk Oostburg!

OOSTBURG – Een automobilist uit België is vrijdagmiddag op de Nieuwstraat in Oostburg  overleden na een frontale aanrijding met een vrachtwagen.

Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur. Door nog onbekende oorzaak kwam de personenauto op de weghelft van de vrachtwagen terecht. De vrachtwagen kwam uit de richting van Oostburg. Door ambulancepersoneel werd aan de 59-jarige autobestuurder uit het Belgische Adegem hulp verleend. Dit mocht echter niet meer baten, hij overleed ter plaatse. Nadat de 36-jarige vrachtautobestuurder uit Oost-Souburg door het ambulancepersoneel was onderzocht, legde hij op het politiebureau in Oostburg een verklaring af.

Politieonderzoek

De politie heeft de weg afgesloten en de toedracht van het ongeval onderzocht. Enkele getuigen zijn verhoord. Het verkeer werd omgeleid via de parallelweg.

Lees ook:Man dodelijk verongelukt
Lees ook:Ongeval op N59 ter hoogte van Nieuwerkerk!
Lees ook:Automobilist schiet in Oostburg de weg op!
Lees ook:Crash bestelbus met truck op A58 bij Kapelle: 1 dode!
Lees ook:Dodelijke steekpartij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>