Nieuwe bemanning voor Zeeuws Glazen Huis!

WESTKAPELLE – In het Zeeuwse Glazen Huis in Westkapelle komen dit jaar 2 nieuwe gezichten. Ze laten zich opsluiten in een deel van café-restaurant Kasteel van Batavia en verzorgen muziek voor de landelijke actie Serious Request.  Het gaat om Sander Willemse uit Domburg en Jan Theune uit Westkapelle.

Jordy Conté uit Westkapelle en Jeroen Burgs uit Oostkapelle zijn weer van de partij. Onlangs werd trouwens bekend dat Chiel Beelen niet in het echte glazen huis zit in Haarlem van 18 december tot en met 24 december. Serious Request zamelt deze editie geld in voor vrouwelijke slachtoffers van seksueel geweld tijdens oorlogen en conflicten. Het Zeeuwse Glazen Huis verkast van Oostkapelle naar Westkapelle. Op de eerdere locatie zijn tijdens 2 edities 118.000 en 88.000 euro opgehaald.

 

 

Lees ook:Chiel Beelen komt weer in het Glazen Huis!
Lees ook:Glazen huis Oostkapelle!
Lees ook:BLØF geeft cd ‘Wijd Open’ gratis weg
Lees ook:Serious Request: Nieuwe bewoner Glazen Huis!
Lees ook:Kerstspecial (5): Meer dan ton voor Glazen Huis Koudekerke!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>