Epilepsie de baas!

GOES – Wil jij leren omgaan met epilepsie en zelf de regie voeren over het leven met deze aandoening? Epilepsie Vereniging Nederland (EVN) verzorgt  in samenwerking met het ADRZ vanaf 4 november in Goes de cursus ‘Je epilepsie de baas’. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten en heeft als doel mensen met epilepsie te ondersteunen en te versterken in het leven met deze aandoening.
Bij de EVN staan mensen met epilepsie en hun verwanten centraal. Het is een vereniging van en voor mensen met epilepsie en hun verwanten. De cursus wordt gegeven door twee getrainde ervaringsdeskundigen: Anneke van der Meer en Ans Lammers. Naast een opleiding als cursus begeleider kunnen ook zij altijd putten uit eigen ervaring. Dat maakt deze cursus zo bijzonder!
Tijdens de vijf bijeenkomsten van twee uur komen verschillende onderwerpen aan bod. De informatie wordt aangeboden vanuit het perspectief van de patiënt, op maat, relevant en bedoeld om keuzes te maken. Er wordt gestart bij een minimum van acht deelnemers en het maximum aantal deelnemers is twaalf. De kosten voor leden van de EVN zijn 50 euro per persoon en voor niet-leden zijn de kosten 80 euro per persoon.
De cursusdata zijn op dinsdag 4 november 2014, 18 november 2014, 2 december 2014, 16 december 2014 en 13 januari 2015. Alle avonden vinden plaats van 19:30 uur tot 21:30 uur. Inschrijven voor de cursus bij het ADRZ in Goes kan via [email protected]

Lees ook:Epilepsie de baas!
Lees ook:ADRZ: Epilepsiecursus!
Lees ook:Computercursus ‘Digisterker’ in de Bibliotheek!
Lees ook:Verkorte EHBO/ AED cursus in Ter Reede!
Lees ook:Verkorte EHBO/AED cursus in Ter Reede!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>