Dode gevonden!

MELISKERKE - De politie heeft afgelopen vrijdag aan de Poppendamsewegin Meliskerke een onderzoek ingesteld, nadat een stoffelijk overschot van een nog onbekend persoon werd aangetroffen. De vindplaats is afgezet en forensisch rechercheurs doen onderzoek.

Identitieit nog niet bekend

Het onderzoek richt zich op het achterhalen van de identiteit en het vaststellen van de doodsoorzaak. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen voor een misdrijf gevonden, maar een misdrijf kan nog niet worden uitgesloten. Het stoffelijk overschot werd vrijdagmorgen gevonden door een voorbijganger. Die alarmeerde de politie. Het gebied werd direct afgezet en bewaakt.

Lees ook:Dode vrouw gevonden! UPDATE
Lees ook:Kanaaldode Sluiskil mogelijk vermoord!
Lees ook:Onbekende dode man gevonden in Westkapelle – UPDATE!
Lees ook:Derde lijk binnen een week
Lees ook:Dode Vlissinger geen slachtoffer misdrijf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>