Betaald parkeren!

HULST – In Hulst geldt er vanaf  1 januari 2015 op het Solmsbolwerk en het Princebolwerk dagelijks betaald parkeren. Nu dient op deze beide bolwerken nog enkel in het weekend te worden betaald. Vanaf 1 januari 2015 is het ook betaald parkeren op weekdagen.

 In de gehele Hulster binnenstad geldt betaald parkeren. Er zijn vijf bolwerken waar kan worden geparkeerd. Gratis parkeren kan op het Galgebolwerk en het Nassaubolwerk. Op het Oranjebolwerk, Solmsbolwerk en Princebolwerk is er sprake van betaald parkeren. Op deze bolwerken is het parkeertarief 1,10 euro per uur.

Lees ook:Gratis parkeren!
Lees ook:Gratis parkeren!
Lees ook:Gratis parkeren!
Lees ook:Gratis parkeren !
Lees ook:Ook in Goes gratis parkeren tijdens Kerstdagen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>