Veere sluit aan bij samenwerking belastingen!

DOMBURG -De gemeente Veere werkt per 1 januari 2015  op het gebied van belastingen samen met de gemeenten Middelburg, Vlissingen en Schouwen-Duiveland. De naamgeving van de samenwerking verandert daarmee in ‘Samenwerking Belastingen Walcheren en Schouwen-Duiveland’.

De gemeente Middelburg is gastgemeente voor deze samenwerking. In december 2014 krijgen de inwoners van het hele gebied (dus ook Veere) een brief onder de nieuwe naam, ondersteund door de logo’s van de 4 gemeenten.

Betere kwaliteit

Door de samenwerking is de kwaliteit van en dienstverlening aan de inwoners van de 3 gemeenten die nu al meedoen, verbeterd. De inwoners van Veere kunnen daar straks ook van profiteren. De samenwerking maakt mogelijk dat diverse medewerkers zich kunnen specialiseren in de verschillende belastingheffingen die gemeenten opleggen. Dit kan doordat het team nu groter is. Ook is het mogelijk de digitale diensten verder uit te breiden en bezwaar- en beroepschriften eerder af te handelen.

Persoonlijke afspraak

Inwoners die vragen hebben, kunnen telefonisch contact opnemen met de belastingafdeling in Middelburg. Een persoonlijke afspraak kan nog steeds plaatsvinden op het gemeentehuis of stadskantoor in de eigen gemeente.

Lees ook:Belastingsamenwerking Schouwen-Duiveland!
Lees ook:Samenwerking belastingen behaalt positief resultaat
Lees ook:Samenwerking Belastingen!
Lees ook:Probleem automatische incasso gemeentelijke belastingen!
Lees ook:Succesvolle samenwerking Belastingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>