Uitbreiding CineCity!

VLISSINGEN - Bioscoop CineCity in Vlissingen  heeft een verzoek ingediend bij de gemeente Vlissingen voor de uitbreiding van de bioscoop, met een multifunctionele zaal met ongeveer 700 stoelen.

De zaal zal aansluitend worden gebouwd aan de noordwestkant van de bestaande bioscoop. De bestaande verbindingsweg van en naar de Kenau Hasselaarstraat komt hiermee te vervallen. Er wordt een nieuwe verbindingsweg aangelegd, waar nu het huidige fietspad ligt. Hier is meer ruimte om het hoogteverschil te overbruggen tussen de Spuikomweg en de Kenau Hasselaarstraat. Waardoor er een minder steile helling ontstaat.

Informatiebijeenkomst

Maandag 1 december 2014 is er een informatiebijeenkomst in het CineCafé van CineCity over de plannen. Tussen 17.00 en 19.30 uur bent u van harte welkom om vragen te stellen. Op 4 december (Adviesraad) en 18 december 2014 (Besluitenraad) wordt de Vlissingse gemeenteraad gevraagd om in te stemmen met het plan.

Lees ook:Wegafsluiting door uitbreiding CineCity!
Lees ook:Uitbreiding Cinecity!
Lees ook:Grote namen in nieuwe grote zaal CineCity!
Lees ook:Verkeersafzetting Kenau Hasselaarstraat!
Lees ook:Man (26) neergeschoten bij Vlissingse bioscoop! Update!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>