Aanpassing tegemoetkoming chronische zieken!

VLISSINGEN - De Wet tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten (Wtcg) en de Compensatie eigen risico (Cer) zijn vervallen. De gemeenten hebben een deel van het budget van de Wtcg en de Cer gekregen, om mensen te ondersteunen voor meerkosten als gevolg van een chronische ziekte of een beperking.

Lokaal beleid

Gemeenten mogen zelf beslissingen hoe zij lokaal beleid vorm gaan geven. De Walcherse gemeenteraden nemen in december 2014 een besluit op het voorgestelde beleid. Wilt u hier meer over weten? Komt u in aanmerking voor deze zorgverzekering? Kijk dan op de website van Porthos of Orionis Walcheren.

Een onderdeel van het beleid is een collectieve (aanvullende) zorgverzekering. De keuze voor een zorgverzekering moet u tijdig en weloverwogen kunnen maken. Informatie over deze zorgverzekering vindt u daarom nu al op de genoemde websites

Lees ook:Collectieve zorgverzekering Middelburg
Lees ook:Grote verschillen tegemoetkomingen Zeeuwse gemeenten voor chronisch zieken en gehandicapten!
Lees ook:Koopkrachttegemoetkoming lage inkomens!
Lees ook:Collectieve Zorgverzekering Gemeenten (CZG)
Lees ook:1,7 miljoen voor Orionis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>