Gastvrij Zeeland!

MIDDELBURG - De samenleving verandert sterk en daarmee ook onze gasten. Om meer samenhang aan te brengen ontwikkelde de Provincie Zeeland een visie Vrijetijdseconomie

 Om meer samenhang aan te brengen en in te spelen op de veranderende vraag van de gast die onze provincie bezoekt, ontwikkelde de Provincie Zeeland een visie Vrijetijdseconomie. Deze visie presenteerde gedeputeerde Carla Schönknecht tijdens de Toeristische ontmoetingsdag afgelopen dinsdag.

Carla Schönknecht: “Elk jaar maken meer ondernemers en andere betrokkenen tijd vrij om naar de toeristische ontmoetingsdag te komen. Dat geeft de verbondenheid met de sector breed goed weer en daar ben ik ontzettend blij om. De Provincie is bezig met de ontwikkeling van een visie op vrijetijdseconomie. Ik wil u graag oproepen om te reageren op onze visie.”

Samengevat luidt de provinciale visie op vrijetijdseconomie:

Zeeland is (in 2040) een unieke vrijetijdsbestemming waar de gast zintuig prikkelende belevenissen ervaart die je alleen hier kunt hebben. Het aanbod van voorzieningen (vervoer, verblijf en vermaak), de informatievoorziening en de promotie zijn hier helemaal op afgestemd.

De Provincie Zeeland helpt onder andere bij het samenbrengen van partijen en begeleidt bij ruimtelijke ontwikkelingen en mogelijkheden.

 

Lees ook:Gedeputeerde Schönknecht op werkbezoek in gemeente Veere!
Lees ook:Magazine Sportief Zeeland!
Lees ook:Gedeputeerde Schönknecht in Breskens!
Lees ook:Teveel ZeelandPassen!
Lees ook:Zeeuwse Kustvisie bijna afgerond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>