Kerstmarkt WVO ZORG!

VLISSINGEN – Bijna is het weer zover. Op 16 en 17 december is er de jaarlijkse Kerstmarkt in Ter Reede. 60 kramen staan dit jaar weer in het Atrium opgesteld rondom de metershoge kerstboom.
Leuke cadeaus en lekkernijen zijn op de markt te vinden. Op woensdag 17 december is er om 14.30 uur een optreden van leerlingen van de Louise de Colignyschool. Op beide dagen is de kerstmarkt te bezoeken tussen 10.00 – 16.00 uur.

In december zijn er nog meer feestelijke activiteiten bij WVO Zorg. Op 20 december verzorgt close harmony koor Timeless samen met vocaal ensemble Cantare om 19.00 uur een kerstconcert. Zangkoor De Zilvermeeuwen komt 21 december, 14.30 uur naar Ter Reede en op 22 december, 19.30 uur, komt muziekkorps Luctor et Emergo langs met een speciaal kerstprogramma. Gospelkoor Inspiration treedt op 23 december om 19.30 uur op. De optredens vinden plaats in Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen en de toegang is gratis.
Naast de optredens in Ter Reede worden ook op de andere locaties van WVO Zorg kerstactiviteiten gehouden. Het volledige activiteitenprogramma is te vinden op www.wvozorg.nl/samen-op-stap

Lees ook:Aantrekkelijke Kerstmarkt Vlissings Ter Reede!
Lees ook:Kerstmarkt in Vlissings Ter Reede!
Lees ook:Carel Kraayenhof Ensemble bij WVO Zorg!
Lees ook:Kerstsfeer in Ter Reede!
Lees ook:Kerstmarkt Ter Reede een bezoek waard!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>