Expositie Stadskantoor!

GOES - In de publieksruimte van het Goese Stadskantoor worden in januari schilderijen van Kees Bruijnes getoond. De expositie is te bekijken tijdens de openingstijden van het Stadskantoor.

Kees Bruijnes schildert in olieverf de natuur om hem heen en daarbij rekent hij ook mensen en alle maaksels van diezelfde mens, zoals de huizen en de steden. Hij kan letterlijk ieder moment verrukt raken van de schoonheid die overal te vinden is. Voor meer informatie over de expositie zie de website van het gemeentearchief.

Ook exposeren in het Stadskantoor?

In de hal van het Stadskantoor is elke maand een nieuwe tentoonstelling te zien. Wie wil exposeren, kan voor informatie terecht bij het Gemeentearchief via e-mail[email protected]. De voorwaarden zijn te vinden opwww.gemeentearchiefgoes.nl onder Tentoonstellingen > Hal Stadskantoor.

Lees ook:‘Ontmoet en Groet’ de Zeeuwse Missjes!
Lees ook:Exposities in Goese Stadskantoor!
Lees ook:Exposities in Stadskantoor Goes!
Lees ook:Tentoonstelling Stadskantoor!
Lees ook:Expo Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>