Heli ontdekt wietkwekerij!

KLOETINGE - In een woning aan de Torendijk in Yerseke is afgelopen woensdag op de eerste verdieping een hennepkwekerij met 131 planten geruimd. De 48-jarige bewoner is aangehouden. De kwekerij werd ontdekt door inzet van de politieheli.

In de woning werd de stroom bovendien illegaal afgetapt. Agenten gingen  7.55 uur de woning binnen en ontdekten daar de hennepkwekerij. De is direct ontmanteld en de planten zijn vernietigd. De bewoner is vastgezet.

Lees ook:Arrestatie wietkwekerij!
Lees ook:Wietkwekerij ontdekt!
Lees ook:Politie rolt hennepkwekerij in Vlissingen op
Lees ook:Wietkwekerij ontdekt na inbraakmelding!
Lees ook:Wietkwekerij opgerold!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>