New Year Show Studio Kis!

 

 

VLISSINGEN – Studio KIS  houdt in samenwerking met L’ANZA Benelux voor de allereerste keer in Vlissingen de Colorful KIS  “De Passie van Kleur” New Year Show op zaterdag 24 januari in zaal 2 van sportcomplex Baskensburg Vlissingen.

 Tijdens de New Year Show van de Vlissingse Studio Kis  zullen er diverse demo’s te zien zijn van Mariët Geldof van Studio KIS en Ingeborg van de Ven van LÁNZA ook bekend van de tv programma Utopia. De Passie Haar Show zal in twee delen gepresenteerd worden door top modellen en haar stylisten. Kort lang haar en mooie kleuren zullen zorgen voor een mooie kleurrijke totale presentatie. Vooraf van de show zal het publiek muzikaal ontvangen worden door de band Better Accoustic met Rosalie Vermeulen en in de pauze kunnen (met name de vrouwelijke) bezoekers genieten van het optreden van o.a. de mannelijke dansgroep Candymen met hun temptationshow.

De Coloful KIS “De Passie van Kleur” New Year Show wordt feestelijk afgesloten met een latin afterparty in sportcafé Baskensburg. Speciaal uit Valencia worden overgevlogen de semi wereldkampioenen Kizomba/Salsa dansers Yanis y Lara die enkele workshops en shows zullen geven en uit Amsterdam komt de spectaculaire latin dansgroep Golosa hun bekende zes man een optreden doen. Top Dj’s zullen zorgen voor een onvergetelijke latin afterparty. De entree voor de show & party is vrij (vol=vol) met uitzondering op de workshops deze kosten € 15,- p/p.

Deuren open 19.00 u Aanvang programma 19.30u

 

 

 

Lees ook:Studio KIS doet mee aan openingsshow 2e Playing For Culture festival!
Lees ook:12e Folklore Festival Medioburgum Oost Souburg!
Lees ook:Playing for Culture!
Lees ook:Vlissingse Studio KIS doet mee aan televisie make-over!
Lees ook:COC Songfestival: Het stikt vanavond van de nichten in Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>