NLdoet 2015: heel Nederland doet mee!

MIDDELBURG – Vele maatschappelijk betrokken Zeeuwen steken 20 en 21 maart de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.

Ben of ken je een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn voor een leuke klus of activiteit? Of heb je zin om samen met collega’s, vrienden of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet.

Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een fantastische NLdoet activiteit kun je terecht op www.nldoet.nl. Als je je voor vóór 31 januari 2015 aanmeldt, dan kan het Oranje Fonds een bijdrage geven van maximaal € 400,–.

Lees ook:Zeeuwse organisaties op jacht naar geld en vrijwilligers!
Lees ook:75 Zeeuwse klussen voor NLdoet!
Lees ook:Al 77 klussen voor NLdoet in Zeeland!
Lees ook:NLdoet op 8410 locaties en stemweekend Oranje Fonds Kroonappels!
Lees ook:NL Doet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>