Graafwerkzaamheden Oost-Souburg!

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg worden sinds afgelopen woensdag proefsleuven gegraven, om te kijken of het op deze locaties mogelijk is om ondergrondse containers te plaatsen. De werkzaamheden vinden plaats in de omgeving ten zuiden van de Zeewijksingel en in de omgeving tussen de Lekstraat en de Amstelstraat, ten noorden van de Burgemeester Stemerdinglaan. De weg wordt niet afgesloten.

Inspraaktraject

Wanneer blijkt dat op de locaties geen ondergrondse obstakels zoals kabels en leidingen liggen, start er een inspraaktraject voor het plaatsen van de ondergrondse containers. Bewoners worden hierover nader geinformeerd.

Lees ook:Kerstbomen ophalen
Lees ook:Kerstbomen ophalen Vlissingen!
Lees ook:Brede school Oost -Souburg stuk smaller!
Lees ook:Ondergrondse afvalcontainers!
Lees ook:Containers Burgemeester Stemerdinglaan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>