Schip Westerschelde omgeslagen!

HOOFDPLAAT – Het beunschip Rick is in de nacht van donderdag op vrijdag op de Westerschelde gekapseisd. Dat gebeurde nabij Hoofdplaat. Eén opvarende is uit de rivier gehaald. Een tweede kon later levend van boord worden gehaald.  Er is 1 vermiste.

Een binnenvaartschip meldde rond middennacht aan de kustwacht dat er iets mis was met het beunschip. Direct zijn er KNRM-reddingboten uit Breskens en Hansweert ter plaatse gegaan. Ook zijn er ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

 

Lees ook:“Drenkeling Westerschelde”
Lees ook:Reddingsactie Westerschelde!
Lees ook:Zoektocht schipper!
Lees ook:Zwaargewond na ongeval!
Lees ook:Zwemmer verdronken

1 Reacties // Reageer

One thought on “Schip Westerschelde omgeslagen!

  1. jan

    laten we hopen op nog een derde wonder……

    dat de derde persoon het ook mag overleven!! sterkte allen die hier by betrokken zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>