Kwijtschelding!

MIDDELBURG - De aanslagen voor gemeentelijke belastingen zijn of worden nog deze maand verstuurd. Wanneer u kwijtschelding wil vragen voor de gemeentelijke heffingen is het van belang dit zo snel mogelijk te doen.

De samenwerking Walcheren en Schouwen-Duiveland start 15 maart namelijk het invorderingsproces op en als u voor dit moment geen kwijtschelding heeft aangevraagd ontvangt u een aanmaning. Dus om extra kosten te voorkomen raden wij u aan om voor deze datum kwijtschelding aan te vragen. Verzoeken om kwijtschelding van gemeentelijke heffingen worden behandeld door Sabewa Zeeland in Terneuzen. Het aanvraagformulier kwijtschelding kunt u opvragen bij Sabewa Zeeland, tel. 088-9995800 of via www.sabewazeeland.nl.

De aanslagen van de gemeente Middelburg zijn inmiddels verzonden. Op 14, 21 en 28 februari volgen de aanslagen voor respectievelijk de gemeenten Vlissingen, Schouwen-Duiveland en Veere. Sabewa Zeeland stuurt eind maart namens het waterschap Scheldestromen de aanslagen voor de waterschapsheffingen naar u toe.

Zie ook:

Lees ook:Kwijtschelding aanvragen!
Lees ook:Kwijtschelden belastingen
Lees ook:Foute kwijtschelding belastingen!
Lees ook:Belastingaanslag Sabwea!
Lees ook:Sabewa Zeeland verstuurt belastingaanslagen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>