Informatieavond OV Tholen!

THOLEN – In Tholen is  maandag 23 februari een informatieavond  over de nieuwe dienstregeling busvervoer. Deze informatieavond komt in de plaats van de informatieavond van 12 februari, die wegens omstandigheden is afgezegd.

Tijdens deze bijeenkomst worden knelpunten en vragen geïnventariseerd. De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt  een uur. Locatie: Sporthal en Gemeenschapscentrum Meulvliet, Zoekweg 8, Tholen. Eerder op de avond, van 17.00 -18.00 uur, vindt eenzelfde informatieavond plaats in Gemeentehuis Schouwen-Duiveland, Laan van St. Hilaire 2, Zierikzee. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via[email protected]

Om ervoor te zorgen dat iedere vraag beantwoord wordt, kunnen de aanwezigen hun vragen schriftelijk stellen. Deze vragen worden binnen enkele werkdagen beantwoord. Op de avond zelf worden de meer algemene vragen en opmerkingen behandeld.

Op www.connexxion.nl is informatie te vinden over de nieuwe dienstregeling.
Op www.zeeland.nl/ov is meer te vinden over de haltetaxi en de spelregels ervan.

Lees ook:Bijeenkomst OV!
Lees ook:Burger niet welkom op bijeenkomst ov!
Lees ook:Jeugdconsulenten voor mantelzorgers!
Lees ook:Informatieavond pleegzorg Juvent in Tholen
Lees ook:Informatieavond zonnepanelen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>