Parkeerbureau gesloten!

TERNEUZEN – Het parkeerbureau op de Blokken in Terneuzen is sinds afgelopen vrijdag  gesloten. Vanaf maandag 23 februari kunt u een parkeervergunning of een parkeerontheffing aanvragen via onze website www.terneuzen.nl of aan de publieksbalie in Axel of Terneuzen.

Dagkaart kopen bij parkeerautomaat
Wilt u uw auto parkeren in de binnenstad van Terneuzen en bent u niet in het bezit van een bewoners-, bezoekers-, werknemers- of bedrijvenvergunning? Dan kunt u parkeren op een betaalde parkeerplaats. Het is tegenwoordig mogelijk om daar bij de parkeerautomaat voor 6 euro een dagkaart te kopen. U kunt ook altijd parkeren in een van de parkeergarages.

Vergunning aanvragen 
Voor bewoners-, bezoekers-, werknemers- of bedrijvenvergunningen en abonnementen voor de parkeergarages, geldt een levertijd van vijf werkdagen. Na (digitale) aanvraag en betaling ontvangt u de vergunning en/of ontheffing per post.

Ondernemers
Bent u ondernemer en moet u werkzaamheden in de binnenstad van Terneuzen verrichten? Dan heeft u een dag- of weekvergunning nodig of een ontheffing in het voetgangersgebied. De vergunning of de ontheffing met bijbehorende pas of sleutel kunt u afhalen en inleveren bij de publieksbalie in Terneuzen. De balie is geopend op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Terneuzen via tel. 14 0115. U kunt uw vraag ook stellen via WhatsApp (06-5115 0592), via Facebook (www.facebook.com/terneuzen) of via Twitter (@Gem_Terneuzen).

Lees ook:Hele dag parkeren: 4 euro!
Lees ook:Parkeer hele dag voor max. € 4,-!
Lees ook:Parkeervergunningen digitaal aanvragen!
Lees ook:Parkeervergunningen digitaal aanvragen!
Lees ook:Gemeente Terneuzen biedt nog meer diensten digitaal aan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>