Wilders bij Michiel de Ruyter!

VLISSINGEN – Misschien hoopt hij ooit nog eens zo’n held te worden als Vlissinger Michiel de Ruyter, maar tot nu toe moet Geert Wilders het blijkbaar vaker doen met kritiek dan met lof over zijn daden. Toch gaat de PVV-voorman door met wat hem drijft. Zijn politieke gedachtengoed over brengen op anderen. Daarom was hij woensdagmiddag bij het beeld van Michiel de Ruyter in Vlissingen om tijd door te brengen met zijn aanhangers. In dit geval gaat het om de kandidaten van de verkiezing voor de Provinciale Staten volgende maand.

Ook Caroline Kooman uit Sluiskil was erbij. Ze kreeg eerder deze week een stoeptegel door haar raam. “Dit is een aanslag op de democratie”, herhaalde Wilders nog maar eens.

Lees ook:Tegel door raam PVV’er!
Lees ook:Michiel de Ruyter vs Michiel de Rover!
Lees ook:De PVV zoekt… (m/v)
Lees ook:Geert Wilders gaat kat op het spek binden!
Lees ook:Herdenking heldendaad Michiel de Ruyter!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>