Lange Jan Awards!

MIDDELBURG – De Lange Jan Awards zijn de vrijwilligersprijzen die iedere 2 jaar worden uitgereikt in de gemeente Middelburg. Er zijn 221 nominaties ingezonden en al deze vrijwilligers(organisaties) zijn uitgenodigd voor de feestelijke uitreikingsavond in de Schouwburg op 14 april.

Uit alle ingezonden nominaties heeft de jury per categorie 3 laatst genomineerden uitgekozen. Tot 1 april kun je je stem uitbrengen op je favoriet via www.langejanawards.welzijnmiddelburg.nl. Tijdens de feestelijke uitreikingsavond worden de winnaars bekend gemaakt.

Lees ook:Start stemperiode Lange Jan Awards
Lees ook:Winnaars Lange Jan Awards!
Lees ook:Lange Jan Awards
Lees ook:De Kromme Watergang Beste Vis Restaurant!
Lees ook:Inter Scaldes Beste Wijn Restaurant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>