Middelburgse Markt verplaatst!

MIDDELBURG - In 1999 is midden op de Middelburgse Markt een lijngoot aangelegd. De 97 meter lange goot is aan het einde van zijn levensduur en wordt daarom vervangen. Maandag 9 maart is aannemersbedrijf Jac. Ton uit Serooskerke gestart met de werkzaamheden, die maximaal drie weken duren. Daardoor wordt de weekmarkt verplaatst.

Over de gehele lengte van de Markt is het werkvak (100 bij 6 meter) afgesloten met bouwhekken.
Hierdoor is het lastig om bijvoorbeeld met een vrachtwagen de Markt over te steken. De bevoorrading van de winkels blijft mogelijk. Ook zijn winkels gewoon bereikbaar en kunnen fietsers en voetgangers de Markt oversteken langs de zijden. Ook worden de losliggende natuursteenbanden die de Markt omkaderen vastgelegd en de aanliggende bestrating herstraat. Daarnaast worden de verankeringsogen voor het vastzetten van de marktkramen gecontroleerd en hersteld.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer L.C. Priester, tel. (0118) 67 52 26 of[email protected].

Warenmarkt donderdag 12, 19 en 26 maart op Damplein

Vanwege de werkzaamheden wijkt de donderdagse warenmarkt van 12, 19 en 26 maart uit naar het Damplein. De zaterdagmarkt wordt wel nog op de Markt gehouden.

 

Lees ook:Herbestraten Kinderdijk!
Lees ook:MIddelburgse kermis!
Lees ook:Middelburgse kermis!
Lees ook:Proef fietsparkeervakken!
Lees ook:Rouaansekaai afgesloten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>