Corstanje Assurantiën wint Independer hypotheekprijs!

MIDDELBURG – Corstanje Assurantiën wint de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ in de regio Zeeland

Op 17 maart 2015 heeft Independer de 25 regionale winnaars bekendgemaakt die de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ hebben gewonnen. In de regio Zeeland  is Corstanje Assurantiën tot winnaar uitgeroepen. Het hypotheekadvies van dit kantoor heeft de beste prijskwaliteitverhouding in die regio.

Adviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, kunnen worden beoordeeld door hun klanten op www.independer.nl.  Om in aanmerking te komen voor de prijs moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een Kwaliteitscheck hebben ingevuld. Met deze check kunnen consumenten aan de hand van een vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle relevante onderwerpen heeft besproken. De Kwaliteitscheck is gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De prijs heeft betrekking op beoordelingen die zijn achtergelaten tussen 1 maart 2014 en 1 maart 2015.

Independer behoort met jaarlijks ca. 785.000 bezoekers tot de top-3 meest bezochte websites waar mensen zich oriënteren op een hypotheek. Via ‘Zoek adviseur’ kunnen consumenten snel en gemakkelijk de beste hypotheekadviseur in hun regio vinden. In totaal hebben consumenten bijna 70.000 waarderingen van kantoren op de site van Independer achtergelaten.

Independer is de grootste online aanbieder van verzekeringen en andere financiële producten. Wij willen dat consumenten deze producten met een gerust gevoel bij ons kunnen aankopen. Daarom helpen wij ze graag met het vergelijken en afsluiten ervan. Ook onderhandelen wij met banken en verzekeraars over de beste voorwaarden en de laagste premies. Daardoor kunnen wij onze bezoekers altijd de beste deals aanbieden. Bezoekers kunnen op onze site gratis verzekeringen en andere financiële producten vergelijken. Voor klanten die rechtstreeks via onze site een verzekering afsluiten, ontvangen we een vergoeding. Vanaf 1 januari 2012 heeft Achmea een meerderheidsbelang in Independer.nl. Independer.nl ontleent haar bestaansrecht aan het objectief vergelijken van financiële producten. Onze Raad van Toezicht waakt ervoor dat dat zo blijft. Zie ook www.independer.nl en weblog.independer.nl. Geïnteresseerd in persberichten van ons? Volg ons persaccount op Twitter. Of volg ons op  Facebook of Google+.

Lees ook:Corstanje Assurantiën wint Independer hypotheekprijs!
Lees ook:Vakantieganger vindt ZLM beste verzekeraar
Lees ook:Partnership DELTA en T-Mobile!
Lees ook:De pop-up shop van DELTA!
Lees ook:DELTA komt langs in Goes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>