Auto in sloot: man en hond gewond!

WATERLANDKERKJE - Bij een eenzijdig ongeval op de Philipsweg in Waterlandkerkje zijn afgelopen dinsdag een 33-jarige man uit Waterlandkerkje en zijn hond gewond geraakt.

De politie kreeg rond 0.56 uur de melding dat er een auto in de sloot zou zijn beland. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen ze de bestuurder en zijn hond aan bij het voertuig. Beiden waren gewond. De man wilde in eerste instantie niet mee met de ambulance omdat hij zijn hond niet achter wilde laten. Uiteindelijk is de man toch per ambulance afgevoerd. Het slachtoffer had bij het ongeval verwondingen aan zijn hoofd opgelopen. De hond is met onbekende verwondingen door de dierenambulance afgevoerd naar een dierenkliniek in Terneuzen. De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk.

Lees ook:7-jarig ventje gewond bij aanrijding in Waterlandkerkje!
Lees ook:Verwaarloosde hond weggehaald bij eigenaresse in Terneuzen!
Lees ook:Man snijdt stuk van oor politiehond!
Lees ook:Hond bijt kinderen!
Lees ook:Vrouw gewond bij ongeval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>