Tafel van Vijf met staatssecretaris Van Rijn bij WVO Zorg!


VLISSINGEN – Staatssecretaris Martin van Rijn van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, brengt maandag 23 maart een bezoek aan WVO Zorg in Vlissingen. Van Rijn gaat tijdens zijn bezoek in gesprek aan de Tafel van Vijf over de relatie tussen cliënt, familie en verzorging. Hij komt in het Speeluus van Ter Reede aan de Vredenhoflaan. Het gesprek start om 15.00 uur.

De Tafel van Vijf is een tour door de twaalf provincies. Rond een symbolische ‘Tafel van Vijf’ gaat Van Rijn in gesprek met cliënten, zorgprofessionals en bestuurders om kennis te nemen van goede voorbeelden. Voorbeelden waarbij zorg en ondersteuning beter, slimmer, sneller, en goedkoper wordt geboden. De staatssecretaris start met een rondleiding, daarna spreekt hij cliënten, zorgprofessionals en bestuurders. Aan het eind van elke bijeenkomst schrijven de deelnemers een wens of zorg op de tafel. Zo ontstaat een tafel met uiteindelijk 60 wensen, die worden meegenomen naar VWS.

Lees ook:Staatssecretaris Martin van Rijn bij WVO Zorg!
Lees ook:Betere samenwerking mantelzorgers en vrijwilligers!
Lees ook:Martin van Rijn tegen FNV: Kom weer onderhandelen!
Lees ook:Van Rijn lanceert breed plan voor kwaliteit zorg in verpleeghuizen!
Lees ook:Toekomst uitvoering Jeugdwet en WMO in Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>