SVRZ doet mee aan de open dag van Zorg en Welzijn!

MIDDELBURG -Verschillende locaties van SVRZ zetten morgen, zaterdag 21 maart, hun deuren open voor het publiek. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in de wereld van Zorg en Welzijn.
Ter Schorre – Terneuzen


10.00 – 15.00 uur Neem een kijkje in de nieuwe oefenzaal van de Fysiotherapie en doe mee aan verschillende activiteiten! U kunt ook een rondleiding door de locatie krijgen. Er is verschillende informatie te verkrijgen over welzijn en vrijwilligerswerk, vacatures en woningen van Maxima. Visio uit Goes is aanwezig met simulatie visuele beperking en diverse hulpmiddelen. Er is gratis koffie en thee met wat lekkers.

De Molenhof – Zaamslag

10.00 – 16.00 uur Er zijn diverse activiteiten in het restaurant. U kunt de verbouwplannen van de Molenhof bekijken. Doe een geheugenspel op de braintrainer. Ervaar hoe het is om met een handicap te leven. Maak ook kennis met het project “lang leve kunst”.

 De Vurssche – Axel

10.00 – 16.00 uur Er is een Lentemarkt met diverse kraampjes. U kunt een kijkje nemen in het verbouwde deel. U kunt informatie krijgen over: welzijn, ontmoetingscentra, ZorgThuis fysio- en ergotherapeuten en de cliëntenraad. Neem ook een kijkje in onze nieuwe oefenzaal.

’t Gasthuis – Middelburg


10.30 – 16.00 uur Er een rommelmarkt, een voorjaarsmarkt met allemaal leuke dingen in de verkoop en is er de mogelijkheid om informatie over onze zorg te krijgen. Of komt u even kijken of uw bloedsuiker in orde is? Dit kan allemaal! In ons gezellige restaurant kunt u terecht voor een lekkere bak koffie en iets lekkers. U kunt zelfs een heerlijke maaltijd komen eten.

Dijkstede – Heinkenszand

10.00 – 14.00 uur Er is een Lentemarkt met diverse kraampjes. Natuurlijk kunt ook onze locatie bezoeken. U kunt hier terecht voor een kopje koffie of thee en iets lekkers.

Over SVRZ

SVRZ  is een zorgorganisatie in Zeeland met verspreid over de provincie drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van ouderenzorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot zorg Thuis. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:SVRZ doet mee aan week van Zorg en Welzijn
Lees ook:SVRZ doet mee aan week van Zorg en Welzijn!
Lees ook:Rommelmarkt in SVRZ De Molenhof!
Lees ook:Soepconcert Willeke Alberti in De Molenhof
Lees ook:Lentemarkt in woonzorgcentrum Egelantier!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>