Kamer stemt in met windmolenpark voor Zeeuwse kust!

ZOUTELANDE – De Tweede Kamer heeft woensdag ingestemd met de bouw van een winmolenpark voor de Zeeuwse kust. Ook hebben ze het licht op groen gezet voor windmolenparken voor de kust van Zuid- en Noord-Holland.

Minister Henk Kamp lanceerde in de Tweede Kamer het plan van de windmolenparken in de Noordzee. En nu heeft hij de gehoopte steun gekregen. Een windmolenpark komt minimaal 18 tot maximaal 22 kilometer van de kust af.

 

Lees ook:Vissers vechten tegen windmolens…in zee
Lees ook:Minder windmolenparken op zee!
Lees ook:Noordzee krijgt nieuwe routering voor de scheepvaart!
Lees ook:Kust vol met dode bruinvissen
Lees ook:Lijk voor kust Westkapelle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>