Winnaars Lange Jan Awards!

MIDDELBURG - Tijdens de feestelijke uitreikingsavond op 14 april werden de winnaars van de Lange Jan Awards 2015, dé vrijwilligersprijzen van Middelburg, bekend gemaakt. De prijzen werden door de juryleden uitgereikt in een bomvolle Stadsschouwburg. Met deze prijzen willen de gemeente Middelburg en Stichting Welzijn Middelburg alle vrijwilligers in het zonnetje zetten en hen het applaus geven dat ze verdienen.

De winnaars ontvingen een geldbedrag van respectievelijk €250 en €500 samen met een speciaal ontworpen Lange Jan Award.

De uitreikingsavond had als doel om, naast de winnaars, ook andere Middelburgse vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Naast de Awards zijn er aan 9 vrijwilligers eervolle vermeldingen uitgereikt door wethouder Saskia Szarafinski. Tevens werd er een eerbetoon voor vrijwilligers onthuld, om alle 13.000 vrijwilligers die in Middelburg actief zijn, te bedanken. Het kunstwerk reist vanaf 20 april door de stad en is op diverse plaatsen te zien. De feestelijke avond werd daarnaast opgeluisterd door optredens van diverse lokale entertainers die hun kunsten op het gebied van poëzie, muziek en dans vertoonden.

De winnaars van de Lange Jan Awards zijn:

  • Stichting Gemeenschapstuin ‘CitySeeds’ – Initiatief Award
  • Vrijwillige Nederlandse Taaldocenten – Samen Award
  • Bo Zweedijk (18 jaar) – Stimulerings Award
  • Ger van Waegeningh – Spotlight Award

De PZC Publieksprijs is gewonnen door Beweegpad Griffioen. Dit initiatief behaalde de meeste stemmen van het publiek, dat via de PZC kon stemmen op het vrijwilligersinitiatief dat zij het meeste waardeerde. De prijs, een cheque ter waarde van € 250,-, mag in overleg met de PZC worden ingezet.

http://langejanawards.welzijnmiddelburg.nl/

Lees ook:Lange Jan Awards
Lees ook:Lange Jan Awards!
Lees ook:Geldprijzen voor winnaars Lange Jan Awards!
Lees ook:Start stemperiode Lange Jan Awards
Lees ook:Film by the Sea: Original Bliss wint!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>