Motorcoureur De Jonge zwaargewond!

HEINKENSZAND – Motorcoureur Jordy de Jonge (17) uit Heinkenszand is zondag tijdens een wedstrijd in Engeland zwaargewond geraakt. Hij heeft ernstig hoofdletsel en wordt in een Londens ziekenhuis in kunstmatige coma gehouden.

De Jonge reed een wedstrijd op het circuit van Brands Hatch. In de eerste ronde viel hij samen met een andere deelnemer. Ze werden op het circuit verzorgd en De Jonge is met een traumahelikopter naar een ziekenhuis overgebracht.

 

 

De Jonge meldde in maart dat hij zijn carrière voortzette in Engeland. Hij was door het team G & S Racing aangetrokken om in de Superstock 600 te gaan rijden. De race op Brands Hatch was zijn tweede. Eerder reed hij mee in Donnington, maar daar slaagde hij er niet in door de kwalificaties heen te komen.

Lees ook:Vlissinger Kevin Groenendijk strijdt om stage bij Williams F1 team
Lees ook:Doorrijder na crash!
Lees ook:Wielrenner valt: zwaargewond
Lees ook:Hardrijders betrapt!
Lees ook:Zwaargewond na val!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>