Blauwe Vlag Vlissingse stranden!

VLISSINGEN – De Blauwe vlag wappert sinds afgelopen donderdag op de Vlissingse stranden. Paragliders brachten de vlag op een spectaculaire manier aan land. Hiermee werd het Blauwe Vlag seizoen officieel geopend. De Blauwe Vlag is een internationale onderscheiding die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die veilig en schoon zijn.

Criteria

De stranden moeten voldoen aan een aantal belangrijke criteria zoals schoon (zwem) water, goede sanitaire voorzieningen en een hoge mate van veiligheid. Elk jaar wordt bekeken of ze nog aan de eisen voldoen. Het Badstrand en het Nollestrand zijn voor het komende jaar weer goedgekeurd!

 

Lees ook:Blauwe Vlaggen voor Badstrand en Nollestrand!
Lees ook:Vijf blauwe vlaggen voor Veere
Lees ook:Onverwachte internationale inspectie Blauwe Vlag
Lees ook:Vlissingen blij met blauwe vlag voor stranden!
Lees ook:Blauwe vlaggen Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>