Gratis zonnepanelen !

KAPELLE – 29 verenigingen in Zeeland doen mee aan de wedstrijd ‘Zet je vereniging in het zonnetje’. Zij maken kans op gratis zonnepanelen voor het clubgebouw. De wedstrijd ‘Zet je vereniging in het zonnetje’ wordt georganiseerd door de ZMf (Zeeuwse Milieufederatie) en Zeeuwind.

Van 13 mei tot en met 21 juni kan iedereen stemmen op een van de verenigingen via de website www.hetzoneffect.nl. De vereniging met de meeste stemmen, ontvangt van Saman Groep uit Zierikzee een gratis set van tien zonnepanelen, inclusief omvormer en montage. De vereniging die de meest ludieke actie verzint om stemmen werven, wint de originaliteitsprijs en verdient daarmee ook zo’n set. Op vrijdag 26 juni maken de ZMf en Zeeuwind de twee winnende verenigingen publiekelijk bekend en is de feestelijke prijsuitreiking.

De verenigingen doen mee aan de wedstrijd om diverse redenen. Bijvoorbeeld omdat zij met zonnepanelen de contributie laag willen houden: ‘Wij proberen sport voor iedereen bereikbaar te houden, door zo verstandig mogelijk met geld om te gaan. Als wij zonnepanelen ontvangen, zal dit toch weer een stuk in de kosten gaan schelen’, aldus WIK’57, een kleinschalige voetbalvereniging in Kerkwerve. Andere verenigingen doen mee omdat ze al bezig zijn met duurzaamheid: ‘Duurzaamheid zat al in het DNA van onze scoutinggroep’, aldus Scouting Ridder Boudewijngroep van de gemeente Reimerswaal.

De wedstrijd ‘Zet je vereniging in het zonnetje’ maakt onderdeel uit van de gezamenlijke inkoopactie Het Zon Effect van de ZMf en Zeeuwind. Via deze gezamenlijke inkoopactie kunnen particulieren tegen een zeer scherp tarief zonnepanelen op hun dak krijgen. Alle informatie hierover is te vinden op www.hetzoneffect.nl. De inschrijving voor de zonnepanelen loopt tot en met 14 juni 2015.

Lees ook:Aanmeldperiode wedstrijd Het Zon Effect verlengd!
Lees ook:Scouts winnen zonnepanelen!
Lees ook:Informatieavond zonnepanelen!
Lees ook:Informatieavond zonnepanelen!
Lees ook:Informatieavond zonnepanelen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>