Wijkfeest Dauwendaele!

MIDDELBURG – Voor heel Middelburgs Dauwendaele is het zaterdag 30 mei feest op het terrein van sportpark de Kruitmolen. Om 12.00 uur opent wethouder Saskia Szarafinski het feest spectaculair met behulp van een roofvogel.

Programma

Voetbalvereniging FC Dauwendaele heeft, met medewerking van andere (wijk)organisaties, gezorgd voor een mooi en gevarieerd programma voor jong en oud. Er zijn sportieve activiteiten zoals een achtkamp voor wijkteams, maar er zijn ook kraampjes met multiculturele hapjes, een spectaculaire roofvogelshow, dans- en muziekdemonstraties door dansschool MOVES! en workshops voor jong en oud (onder andere bloemschikken). Het dagprogramma is gratis en duurt tot 18 uur. Vanaf 18 uur gaat de barbecue aan voor degene die zich vooraf aangemeld hebben. Meer informatie en opgeven kan via FC Dauwendaele.

Wijkvisie Dauwendaele

De gemeente werkt samen met bewoners en Woongoed aan een leefbaar Dauwendaele.
De komende jaren werken bewoners en verschillende organisaties samen aan het verbeteren van de leefbaarheid en saamhorigheid in de wijk zodat de wijk weer gaat sprankelen. Dit is een gevolg van de wijkvisie die voor Dauwendaele is opgesteld door bewoners samen met de organisaties uit de wijk onder regie van de gemeente. Daaruit bleek dat Dauwendaele een prima wijk is om in te wonen en te leven, maar dat de leefbaarheid en saamhorigheid een impuls nodig heeft. Zo worden schoonmaakacties gehouden, wordt het openbaar groen en bestrating aangepakt, komt er stadstuinbouw en worden er activiteiten georganiseerd door verenigingen en organisaties in de wijk zelf. Ook wordt gewerkt aan een nieuw winkelcentrum. Tijdens het wijkfeest staat het wijkteam en de gemeente in een kraampje om met bewoners in gesprek te komen over de wijk en de (verbeter)plannen.

 

Flyer wijkfeest Dauwendaele 30 mei (pdf, 2 MB)

Lees ook:Bijeenkomst Wijkvisie Dauwendaele Middelburg!
Lees ook:Wijkfeest met Circus Bolo: Sprankelend Dauwendaele!
Lees ook:Multiculturele markt Dauwendaele!
Lees ook:Nieuw winkelcentrum Dauwendaele!
Lees ook:Dauwendaele in beweging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>