Man zwaargewond aangetroffen!

NIEUW- EN SINT JOOSLAND – Op een boerenerf aan de Derde Weg in Nieuw- en Sint Joosland is afgelopen maandag een ernstig gewonde man gevonden.

Rond 02.00 uur meldde een familielid van een 77-jarige man uit Nieuw en Sint-Joosland dat deze man niet thuis was gekomen. Hij was rond 21.30 uur naar de boerderij aan de Derde Weg gegaan om de dieren te verzorgen en daarna niet teruggekomen. Om 02.30 uur troffen agenten eerst de auto van de man aan. Vervolgens vonden zij de man in een schapenweiland. Hij was buiten bewustzijn. Het slachtoffer is met een ambulance naar een ziekenhuis in Goes gebracht. Vanwege de ernst van de verwondingen is hij diezelfde nacht naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Zijn toestand is nog steeds kritiek.

Toedracht

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van dit incident. Op dit moment is nog onduidelijk hoe de man gewond is geraakt. Ook is onbekend of de man door een misdrijf of door een ongeluk gewond is geraakt. De politie hoort op dit moment diverse getuigen. Maandag is op de boerderij aan de Derde Weg uitgebreid naar sporen gezocht.

Brand

In het politieonderzoek wordt ook meegenomen dat de woning aan de Derde Weg in de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 april jl. volledig door brand werd verwoest. Vermoedelijk is de brand destijds aangestoken.

Lees ook:Gewonde bij brand!
Lees ook:Dode en zwaargewonde A58! UPDATE
Lees ook:Wielrenners gewond!
Lees ook:Jochie gewond na val van draaimolen!
Lees ook:Wielrenners gewond!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>