SVRZ en R&B wonen realiseren woonzorgzone Lewedorp!

LEWEDORP – SVRZ en R&B Wonen geven samen een impuls aan de kwaliteit van Wonen en Zorg in het hart van Lewedorp. Het huidige zorgcentrum De Kraayert wil SVRZ verbouwen tot een woonzorgzone waar ouderen met een toekomstige, lichte of zware zorgvraag kunnen wonen.

De woonzorgzone

De bedoeling is dat binnen het huidige zorgcentrum er 18 appartementen komen voor ouderen met scheiden van wonen en zorg. Daarnaast zullen er 32 plaatsen zijn voor ouderen met een intramurale zorgvraag (verpleeghuiscliënten). De verwachting is dat de verbouwing van het zorgcentrum eind 2017 zal zijn gerealiseerd. In aanvulling op het woonzorgprogramma van SVRZ onderzoekt R&B Wonen de mogelijkheid om de gedateerde seniorenappartementen aan de Banjaardstraat te vervangen door grondgebonden seniorenwoningen. De bewoners van De Kraayert, maar ook de omliggende appartementen en nieuw te bouwen woningen kunnen gebruik maken van een uitgebreid pakket van zorg, welzijn en maaltijdfaciliteiten. Hiermee ontstaat een prachtige nieuwe woonzorgzone voor Lewedorp!

Lees ook:Rolstoeldriedaagse!
Lees ook:Zorgcentrum De Kraayert is uitgebreid met 2 huiskamers!
Lees ook:Zorgcentrum De Kraayert in een nieuwe jas
Lees ook:Boeketje gezelligheid voor jong en oud!
Lees ook:Voorjaarsmarkt in Zorgcentrum De Kraayert Lewedorp!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>