Bloedproef afgenomen bij bromfietser na ongeluk!

VEERE – De politie laat weten dat afgelopen vrijdagmiddag bij een aanrijding op de Polredijk in Veere een fietser en bromfietser gewond zijn geraakt. De laatste heeft wellicht teveel gedronken.

Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur op het fietspad. Een 43-jarige bestuurder van een ligfiets raakte aan een been en voet gewond. De inwoner uit Oostkapelle is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Ook de 37-jarige bromfietser uit Vlissingen raakte gewond. Uit een blaastest bleek dat de bromfietser vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. Ook hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Uitslag

In het ziekenhuis werd bij de Vlissinger door een GGD-arts een bloedproef afgenomen. De uitslag van dit onderzoek is over ongeveer twee weken bekend. Vermoedelijk ontstond de aanrijding toen de bromfietser op de verkeerde weghelft terecht kwam.

Lees ook:Bloedproef afgenomen van veroorzaker ongeval N256
Lees ook:Gewonden bij aanrijding Serooskerke
Lees ook:Dronken bromfietser vlucht na botsing
Lees ook:Bromfietser ernstig gewond!
Lees ook:Bestuurder bestelbus zwaargewond!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>