Huisvesting arbeidsmigranten!

HULST - De gemeente Hulst is voornemens om de huisvesting van arbeidsmigranten in de gemeente beter te gaan regelen. Daartoe heeft de gemeenteraad van Hulst op 11 juni 2015 een voorbereidingsbesluit genomen. Dit besluit geeft de gemeente ruimte en tijd om een evenwichtig beleid te ontwikkelen. De gemeente kan hierdoor alle tussentijdse aanvragen aanhouden, totdat de gemeenteraad zich over het nieuwe beleid heeft uitgesproken.

Met het huisvestingsbeleid voor arbeidsmigranten wil de gemeente Hulst beogen dat er in dorpen en wijken geen onevenredige belasting plaatsvindt als gevolg van huisvesting van arbeidsmigranten.

Gestreefd wordt om het in het voorjaar 2016 een voorstel aan de gemeenteraad voor te leggen. Dit voorstel zal een (paraplu) bestemmingsplan omvatten voor het grondgebied van de volledige gemeente Hulst.

Lees ook:Gemeente Kapelle gaat op controlebezoek bij fruittelers!
Lees ook:Huisvesting arbeidsmigranten!
Lees ook:Bestemmingsplan kernen gemeente Hulst
Lees ook:Gemeente Middelburg buigt zich over Molenpark en theater!
Lees ook:Supermarktvisie Hulst vernieuwd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>