Grote namen in nieuwe grote zaal CineCity!

VLISSINGEN –  De nieuwe grote zaal van bioscoop CineCity heet CCXL en er komen naast de toppers onder de nieuwe films ook optredens van grote namen. Brigitte Kaandorp bijt op 7 oktober het spits af. Daarna zijn er ook shows van onder andere UB40, Frank Boeijen, The Dublin Legends, Golden Earring en Vista Social Club

Het CCXL Theater is dé grootste zaal van CineCity Vlissingen. En biedt plaats aan ruim 700 personen en is hiermee twee keer zo groot als de huidige grootste zaal van CineCity. Het CCXL Theater wordt dus niet alleen als bioscoop gebruikt, maar ook voor concerten, theatervoorstellingen en congressen.

Lees ook:Zoekactie in CCXL Theater / CineCity Vlissingen brengt verloren gehoorapparaat terug bij Piet!
Lees ook:Uitbreiding CineCity!
Lees ook:Terneuzense bios overgenomen door Vlissings CineCity
Lees ook:103-jarige voor het eerst naar de film bij Film by the Sea
Lees ook:Uitbreiding Cinecity!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>