Opening en Open Huis Mfc Breskens!

BRESKENS – Het Multifunctioneel centrum (Mfc) Breskens staat woensdag 1 juli in het teken van de officiële opening en een Open Huis.

Om 15.30 uur vindt op het schoolplein de opening plaats, die bestaat uit een symbolische sleuteloverdracht en de onthulling van de naam van het Mfc. Daarna staan tot 17.30 uur de deuren wagenwijd open voor alle Bressiaanders en overige belangstellenden. De gebruikers van het pand laten deze middag graag en met trots hun nieuwe onderkomen aan u zien.

 

Karakteristiek

Het Mfc Breskens is een karakteristiek pand geworden, dat onderdak biedt aan een basisschool, kinderopvang, peuterspeelzaal, gymzaal, bibliotheek, jeugdgezondheidszorg en dorpshuis. Een pand dat daarmee een belangrijke en centrale functie vervult in Breskens en omgeving. De kans is dus groot dat alle inwoners uit Breskens en omgeving dit gebouw gaan bezoeken. Want met zoveel gecombineerde functionaliteiten kunnen inwoners van 0 tot zeker 100 jaar terecht in het Mfc.

 

Passende naam

Vanaf 1 juli is ook de naam Mfc Breskens verleden tijd. Want dit karakteristieke gebouw verdient een ‘eigen’ naam, die past bij de uitstraling en veelzijdigheid van het gebouw. Iedereen kon hiervoor ideeën aanleveren. Dit resulteerde in ruim 100 inzendingen. De jury, die bestond uit vertegenwoordigers van de gemeente Sluis, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, gebruikers van het gebouw en inwoners, toetste de inzendingen op uitvoerbaarheid en aansluiting op het ontwerp van het gebouw. Het resultaat onthullen wethouder Albert de Bruijn en een aantal gebruikers van het gebouw woensdag 1 juli op feestelijke en muzikale wijze!

 

Programma

U bent tussen 15.15 en 15.30 uur van harte welkom op het schoolplein van het Mfc Breskens aan de Ghistelkerke 1. Genodigden, die daarvoor een officieel onderdeel van het programma bijwonen in het Mfc, verzamelen zich dan eveneens op het schoolplein. Ook leerlingen van de basisschool en kinderen van de peuterspeelzaal voegen zich, onder muzikale begeleiding, bij het gezelschap. Vanaf 15.30 uur, als iedereen zich verzameld heeft, gaan we over tot de opening en onthulling van de naam en het logo. Daarna is het tot 17.30 uur tijd voor het Open Huis. U kunt dan kennismaken met de gebruikers, die zich presenteren in de verschillende ruimtes in het gebouw. Een hapje en drankje staan uiteraard voor u klaar!

Lees ook:En de naam is….. De Windmaker!
Lees ook:Bedenk een naam voor Mfc Oostburg!
Lees ook:Peuterspeelzaal De Heidepoort in Heikant geopend!
Lees ook:Opening school!
Lees ook:Multifunctioneel centrum Breskens!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>