Prinses Beatrix naar Molendag!

WAARDE – Prinses Beatrix woont zaterdagochtend 5 september in Waarde de opening van provinciale Molendag Zeeland bij. Vereniging De Zeeuwse Molen viert  dit jaar zijn 40-jarig jubileum.

Vereniging De Zeeuwse Molen en het Gilde van vrijwillig molenaars afdeling Zeeland organiseren jaarlijks een regionale molendag op één eiland. In het jubileumjaar zijn bijna alle 75 Zeeuwse Molens te bezichtigen. Prinses Beatrix woont in Waarde een bijeenkomst bij in de dorpskerk, waarna bij molen De Hoed de openingshandeling plaatsvindt.

Prinses Beatrix is sinds augustus 2014 beschermvrouw van Vereniging De Hollandsche Molen. In die functie bezocht Prins Claus in 1993 ook molen De Hoed, die toen van Kruiningen naar Waarde was verplaatst.

Lees ook:Prinses Beatrix bij molen Waarde!
Lees ook:Nationale Molendag
Lees ook:Molendraaister Nel met pensioen
Lees ook:Nationale molendag!
Lees ook:Prinses Beatrix 80 jaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prinses Beatrix naar Molendag!

  1. Frank Bikker

    Gaat Trix molenaarster Nel opvolgen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>